Trein naar Ehrwald

Je kunt al met de trein naar Ehrwald vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Ehrwald - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Ehrwald is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Ehrwald.

Trein Ehrwald - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Ehrwald te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Ehrwald kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Ehrwald - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Ehrwald wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Ehrwald - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Ehrwald. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Ehrwald. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Ehrwald niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Ehrwald - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Ehrwald.
  Trein naar Ehrwald met accomodatie Ehrwald - Sporthotel Schonruh
  personen vanaf 691 EUR.

  Sporthotel Schonruh

  Prima 4-sterrenhotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
  Trein naar Ehrwald met accomodatie Ehrwald - Hotel Stern
  personen vanaf 603 EUR.

  Hotel Stern

  Gemoedelijk, sfeervol 3-sterrenhotel dat bekend staat om zijn goede keuken.
FAQ trein Ehrwald

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Ehrwald.

Hoeveel kost de trein naar Ehrwald?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Ehrwald is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Hoe lang doet de trein naar Ehrwald er over?

De reistijd met de trein naar Ehrwald is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.

Gaat er ook een nachttrein naar Ehrwald?

Ja. Een keer per week rijdt de nachttrein naar Ehrwald. Helaas is deze niet online te boeken. Je moet hiervoor langs bij het loket buitenland op Utrecht CS.

Kijk hier voor meer informatie.