Skiverhuur Ehrwald: overzicht en mogelijkheden

Ski's huren in Ehrwald met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Ehrwald - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Ehrwald waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Ehrwald - Sport Hofherr
  Sport Hofherr Kirchplatz 23
  Ehrwald
  Tirol

  Tot
  17% korting bij een online reservering meer informatie
 • skiverhuur Ehrwald - Hervis Ehrwald
  Hervis Ehrwald HauptstraŠe 1
  Ehrwald
  Tirol

  Tot
  25% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Ehrwald - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Ehrwald. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Ehrwald vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Ehrwald aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost skiverhuur in Ehrwald

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Ehrwald.

Houd er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Ehrwald - tips

De medewerkers van de skiverhuur Ehrwald kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Ehrwald.

Lekker winkelen in de skiverhuur Ehrwald.

De winkel waar je ski's kunt huren in Ehrwald is natuurlijk ook een perfect plek om te shoppen. Naast ski's, ski stokken en snowboardmateriaal kan je hier ook helmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Je kan hier prima terecht een paarwarme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Ehrwald vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Ehrwald, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Ehrwald bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.
FAQ skiverhuur Ehrwald

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Ehrwald.

Waar is de skiverhuur in Ehrwald?

In Ehrwald zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Ehrwald waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Ehrwald

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Ehrwald.

Een snowboard huren in Ehrwald kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Ehrwald.

Meer informatie

social media

Facebook
Twitter
Instagram