Trein naar Berwang

Je kunt al met de trein naar Berwang vanaf 39 euro!
Of bekijk:

De trein naar Berwang

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Berwang.

Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar plaats. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

NS Internationaal - Treinen naar Bichlbach-Berwang

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale spoorwegen stoelen aan richting de Alpen. Je gaat dan met de ICE, de supersnelle trein van de Duitse Bahn.

Deze treinen rijden zowel overdag als 's nachts. Via de website van NSInternational.nl kan je heel eenvoudig online treintickets naar Berwang kopen.
trein Berwang


Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 100 Euro per persoon.

Deutsche Bahn naar Berwang

Natuurlijk rijden de Duitse Spoorwegen ook naar Berwang. Het grootste deel van de treinreis wordt immers afgelegd in Duitsland. De meeste mensen denken dat ze alleen bij de NS treintickets naar Berwang kunnen kopen, maar dat klopt niet. Je kunt ook bij de Duitse Spoorwegen je treinreis plannen. In sommige gevallen is dat zelfs goedkoper.

Vul hieronder je wensen in en kijk direct wat Deutsche Bahn voor jou kan betekenen.

De AlpenExpres naar Berwang

Helaas bestaat de AlpenExpres niet meer. De organisatie achter de bekende AlpenExpres heeft in 2015 besloten om er mee te stoppen.