Skiverhuur Berwang: overzicht en mogelijkheden

Ski's huren in Berwang met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Berwang - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Berwang waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Berwang - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Berwang. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Berwang vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Berwang aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Berwang

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Berwang.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Berwang krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Berwang

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Berwang. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Berwang kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Berwang - tips

De medewerkers van de skiverhuur Berwang kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Berwang.

Lekker winkelen in de skiverhuur Berwang.

De skiverhuurn Berwang is natuurlijk ook een plaat om leuk te winkelen. Je kan hier prima shoppen voor een leuke muts, buff of ski zonnebril.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelmen met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Berwang - Online reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Berwang, dan kan je dat al vanuit Nederland regelen. De skiverhuur Berwang biedt je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten je ski's en stokken dan alvast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.

social media

Facebook
Twitter
Instagram