Skiverhuur Berwang: overzicht en mogelijkheden

Ski's huren in Berwang met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Berwang - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Berwang waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Berwang - Sport Hofherr
  Sport Hofherr Berwang 46
  Berwang
  Tirol

  Tot
  17% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Berwang - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Berwang. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Berwang vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Berwang aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Berwang

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Berwang.

omschrijving prijs volwassenen prijs kinderen
skiset complete skiset bestaande uit ski's, skistokken en skischoenen huren vanaf 110 euro vanaf 80 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium skiset huren vanaf 145 euro vanaf 115 euro aanbieding bekijken
ski ski's met skistokken vanaf 80 euro vanaf 35 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium ski's huren in Berwang vanaf 120 euro vanaf 90 euro aanbieding bekijken
skischoenen skischoenen huren vanaf 35 euro vanaf 20 euro aanbieding bekijken
skihelmen skihelm huren in Berwang vanaf 15 euro vanaf 5 euro aanbieding bekijken
- - - - -
snowboard set complete set huren bestaande uit een snowboard en snowboardschoenen vanaf 110 euro vanaf 75 euro aanbieding bekijken
premium snowboardset premium snowboardset vanaf 145 euro vanaf 95 euro aanbieding bekijken
snowboard snowboard huren Berwang vanaf 80 euro vanaf 60 euro aanbieding bekijken
snowboardschoenen snowboardschoenen huren Berwang vanaf 35 euro vanaf 25 euro aanbieding bekijken
Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Berwang

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Berwang. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Berwang kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Berwang - tips

De medewerkers van de skiverhuur Berwang kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Berwang.

Lekker winkelen in de skiverhuur Berwang.

De skiverhuurn Berwang is natuurlijk ook een plaat om leuk te winkelen. Je kan hier prima shoppen voor een leuke muts, buff of ski zonnebril.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelmen met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Vergelijk overigens de skiverhuur Berwang goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.


FAQ skiverhuur Berwang

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Berwang.

Waar is de skiverhuur in Berwang?

In Berwang zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Berwang waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Berwang

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Berwang.

Een snowboard huren in Berwang kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Berwang.

Meer informatie

social media

Facebook
Twitter
Instagram