` Seefeld

De trein naar Seefeld

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Seefeld. Seefeld beschikt weliswaar zelf niet over station, maar het het dichtstbijzijnde station bij is Ehrwald of Lermoos. Daarvandaan is er een uitstekende busverbinding naar Seefeld.

Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar plaats. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

Seefeld met de trein - Treinen naar Ehrwald of Lermoos

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale spoorwegen stoelen aan richting de Alpen. Je gaat dan met de ICE, de supersnelle trein van de Duitse Bahn.

Deze treinen rijden zowel overdag als 's nachts. Via de website van NSInternational.nl kan je heel eenvoudig online treintickets naar Seefeld kopen.
trein Seefeld


Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 100 Euro per persoon.

Appartement of hotel in Seefeld zoeken

Het zoeken van een appartement of hotelkamer in Seefeld kan je eenvoudig doen via het Oostenrijkse toerismebureau.

Via deze zoekwizard kan je snel en eenvoudig goedkope accomodatie in Seefeld vinden. Vul de datum van je aankomst en vertek in en selecteer het reisgezelschap, dan zie je direct het aanbod van accomodaties in Seefeld.

Accomodatie Seefeld zoeken

Informatie over het skigebied van Seefeld

Skigebied Zugspitze

Het skigebied van Ehrwald, Berwang en Garmisch Partenkirchen heet Zugspitze. Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in dit uitgebreide en sneeuwzekere skigebied. Meer info
Op zoek naar een appartement in Seefeld? Bekijk ons overzicht van appartementen in Seefeld.

Zoek een appartement in Seefeld

Ben je op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Seefeld? Bekijk ons overzicht van appartementen. Meer info
Afbeelding: Hotel Seefeld.

Hotel in Seefeld

Er is een ruim aanbod van hotels in Seefeld. Via onze handige hoteloverzicht van Seefeld kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Meer info
Lungau in Oostenrijk

Authentieke wintersport in Salzburgerland

Het Lungau skigebied is de laatste jaren hard op weg om de harten van wintersporters te veroveren. Bekijk de mogelijkheden van dit skigebied. Bekijk meer onfo op Skilungau.nl
Vakantie Oostenrijk. Trein naar Seefeld. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Seefeld op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.

Leuke tips uit Oostenrijk

Behalve Seefeld zijn er natuurlijk nog veel meer leuke plaatsen in Oostenrijk. Kijk maar eens op een van de onderstaande links. Dan ontdek je meer van Oostenrijk.

Het skigebied Langenfeld Hotel Lech vakantiehuizen Altenmarkt