` Brand

De trein naar Brand

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Brand.

Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar plaats. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

NS Internationaal - Treinen naar Brand

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale spoorwegen stoelen aan richting de Alpen. Je gaat dan met de ICE, de supersnelle trein van de Duitse Bahn.

Deze treinen rijden zowel overdag als 's nachts. Via de website van NSInternational.nl kan je heel eenvoudig online treintickets naar Brand kopen.
trein Brand


Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 100 Euro per persoon.

Appartement of hotel in Brand zoeken

Het zoeken van een appartement of hotelkamer in Brand kan je eenvoudig doen via het Oostenrijkse toerismebureau.

Via deze zoekwizard kan je snel en eenvoudig goedkope accomodatie in Brand vinden. Vul de datum van je aankomst en vertek in en selecteer het reisgezelschap, dan zie je direct het aanbod van accomodaties in Brand.

Accomodatie Brand zoeken

Informatie over het skigebied van Brand

Skigebied Zugspitze

Het skigebied van Ehrwald, Berwang en Garmisch Partenkirchen heet Zugspitze. Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in dit uitgebreide en sneeuwzekere skigebied. Meer info
Op zoek naar een appartement in Brand? Bekijk ons overzicht van appartementen in Brand.

Zoek een appartement in Brand

Ben je op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Brand? Bekijk ons overzicht van appartementen. Meer info
Afbeelding: Hotel Brand.

Hotel in Brand

Er is een ruim aanbod van hotels in Brand. Via onze handige hoteloverzicht van Brand kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Meer info
Lungau in Oostenrijk

Authentieke wintersport in Salzburgerland

Het Lungau skigebied is de laatste jaren hard op weg om de harten van wintersporters te veroveren. Bekijk de mogelijkheden van dit skigebied. Bekijk meer onfo op Skilungau.nl
Vakantie Oostenrijk. Trein naar Brand. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Brand op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.

Oostenrijk informatie

Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Brand? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

Skigebied Ellmau vakantiehuizen Zell am Ziller Pisteplan Fiss