` Berwang

De trein naar Berwang

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Berwang. Berwang beschikt weliswaar zelf niet over station, maar het het dichtstbijzijnde station bij is Ehrwald. Daarvandaan is er een uitstekende busverbinding naar Berwang.

Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar plaats. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

NS Internationaal - Treinen naar Ehrwald of Lermoos

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale spoorwegen stoelen aan richting de Alpen. Je gaat dan met de ICE, de supersnelle trein van de Duitse Bahn.

Deze treinen rijden zowel overdag als 's nachts. Via de website van NSInternational.nl kan je heel eenvoudig online treintickets naar Berwang kopen.
trein Berwang


Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 100 Euro per persoon.

Appartement of hotel in Berwang zoeken

Het zoeken van een appartement of hotelkamer in Berwang kan je eenvoudig doen via het Oostenrijkse toerismebureau.

Via deze zoekwizard kan je snel en eenvoudig goedkope accomodatie in Berwang vinden. Vul de datum van je aankomst en vertek in en selecteer het reisgezelschap, dan zie je direct het aanbod van accomodaties in Berwang.

Accomodatie Berwang zoeken

Informatie over het skigebied van Berwang

Skigebied Zugspitze

Het skigebied van Ehrwald, Berwang en Garmisch Partenkirchen heet Zugspitze. Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in dit uitgebreide en sneeuwzekere skigebied. Meer info
Op zoek naar een appartement in Berwang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Berwang.

Zoek een appartement in Berwang

Ben je op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Berwang? Bekijk ons overzicht van appartementen. Meer info
Afbeelding: Hotel Berwang.

Hotel in Berwang

Er is een ruim aanbod van hotels in Berwang. Via onze handige hoteloverzicht van Berwang kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Meer info
Lungau in Oostenrijk

Authentieke wintersport in Salzburgerland

Het Lungau skigebied is de laatste jaren hard op weg om de harten van wintersporters te veroveren. Bekijk de mogelijkheden van dit skigebied. Bekijk meer onfo op Skilungau.nl
Vakantie Oostenrijk. Trein naar Berwang. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Berwang op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.

Meer in Oostenrijk

Het land doet er alles aan bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. Logisch want Oostenrjk heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante bestemmingen in Oostenrijk. Klik dan op een van onze tips!.

Appartement in Hippach Vakantiehuizen Gerlos Alle hotels in st Gallenkirch