Trein naar Ehrwald. Wij hebben alle informatie over treinreizen naar Ehrwald op een rij gezet. Prijzen, vertrekdata en -tijden en veel meer.

Trein Ehrwald - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Ehrwald is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Ehrwald.

Trein Ehrwald - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Ehrwald te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Ehrwald kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Ehrwald - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Ehrwald wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Ehrwald - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Ehrwald. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Ehrwald. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Ehrwald niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Ehrwald - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Ehrwald.
 • Trein naar Ehrwald met accomodatie Ehrwald - Sporthotel Schonruh

  Sporthotel Schonruh

  Trein naar Ehrwald met accomodatie in Ehrwald
  Prima 4-sterrenhotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 691 EURO
 • Trein naar Ehrwald met accomodatie Ehrwald - Hotel Stern

  Hotel Stern

  Trein naar Ehrwald met accomodatie in Ehrwald
  Gemoedelijk, sfeervol 3-sterrenhotel dat bekend staat om zijn goede keuken. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 603 EURO