De actuele sneeuwhoogte in Berwang. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Berwang. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Berwang.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Berwang 37 km aantal cabineliften in skigebiet Berwang 6
aantal rode afdalingen in skigebied Berwang 74 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Berwang 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Berwang 20 km Berwang 27
Skigebied bekijken

Sneeuwhoogte Berwang

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Berwang weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Berwang. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Berwang

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Berwang en de historische sneeuwhoogte in Berwang actuele en historische sneeuwhoogte Berwang
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Berwang op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Berwang in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Berwang van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Berwang

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Berwang

Verwachte sneeuwval in Berwang

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.